Barça
Esports Barça 01/06/2011

Carrasco reuneix Rosell i Núñez en la presentació del seu llibre

L'exjugador del FC Barcelona Francisco José 'Lobo' Carrasco ha reunit avui, en la presentació del seu llibre, l'expresident de l'entitat, Josep Lluís Núñez, i l'actual màxim mandatari blaugrana, Sandro Rosell

Efe
2 min

BarcelonaL'exjugador del FC Barcelona Francisco José 'Lobo' Carrasco ha reunit avui, en la presentació del seu llibre, l'expresident de l'entitat, Josep Lluís Núñez, i l'actual màxim mandatari blaugrana, Sandro Rosell.

Núñez, que en els set anys de mandat de Joan Laporta no va participar en cap acte relacionat amb el club, va acceptar la invitació de l'actual junta directiva per viatjar a Londres i presenciar la final de la Lliga de Campions i avui ha tornat a trepitjar les instal·lacions del Camp Nou.

En aquesta ocasió ha estat per acompanyar el 'Lobo' Carrasco -un dels jugadors amb el qual va tenir més relació en la seva etapa com a president- a la presentació de 'Regate y propina', el llibre autobiogràfic del qui fora extrem blaugrana entre 1978 i 1989.

Un Núñez visiblement emocionat ha recordat que hi ha "un abans i un després" d'ell com a president després de tractar a Carrasco, la primera gran estrella sorgida del planter blaugrana al qual va haver de "cuidar com un fill" perquè no es desaprofités ni abandonés el club per acabar triomfant en un altre equip.

"Llavors érem com una gran família", ha recordat amb els ulls plorosos Josep Lluís Núñez, qui ha explicat com en aquella època es va adonar que "els joves del planter no podien viure en pisos a la Rambla" i per això va impulsar la construcció d'un projecte com el de la Masia.

De la seva banda, Rosell ha agraït Núñez la seva presència a l'acte, ha elogiat la labor, "no sempre prou reconeguda" que va fer al capdavant de l'entitat durant els seus 22 anys de mandat (1978-2000) i ha destacat que "amb ell es va obrir el cercle", el de la primera Copa d'Europa de Wembley'92, que el club va tancar dissabte passat al conquistar en el mateix escenari la quarta Lliga de Campions.

A la presentació de 'Regate y propina', a més de Núñez i Rosell hi han assistit companys de vestidor de Carrasco durant la seva època com a jugador barcelonista, com Julio Alberto, Àngel 'Pitxi' Alonso, Manolo, Víctor Muñoz, Toño de la Cruz, 'Tente' Sánchez o Moratalla.

stats