BARÇA
Esports Barça 03/05/2011

Cristiano: "El gol d'Higuaín era legal"

El portuguès ha assegurat que no ha fet falta a Mascherano en l'acció del gol, i ha dit que "ha après a fer trampes al Barça. Abans al Liverpool no es llançava al terra"

Redacció
1 min
Cristiano Ronaldo i Dani Alves.

BarcelonaEl futbolista portuguès s'ha queixat després de caure eliminat a les semifinals de la Champions, i ha assegurat que el gol que havia marcat Higuaín i que ha anul·lat l'àrbitre hauria d'haver pujar al marcador. "El gol del Pipa (Higuaín) era legal". I sobre la jugada, que ha quedat invalidada per una falta sobre Mascherano, ha dit que el blaugrana "ha après a fer trampes al Barça. Abans al Liverpool no es llançava al terra".

Sobre l'actuació arbitral ha dit que "ja sabíem què passaria després del que va succeir a Madrid. És difícil jugar així, no només és futbol", ha comentat; i ha afegit: "Ningú no està content. Sambíem que passaria, el gol d'Higuaín és legal. Són moltes coses juntes, s'ha de pensar...". I més concretament sobre el Barça ha dit: "Tenen un gran equip, però els ajuden massa".

Ronaldo també s'ha pronunciat sobre el comentari que va fer després del partit d'anada, i ha matisat les seves declaracions: "M'agrada jugar sempre. Clar que em sento més còmode en un lloc o altre, però el que es va dir de mi no és veritat".

D'altra banda, Casillas ha explicat que quan el Madrid "ha jugat amb onze el Barça no ha estat superior". I respecte l'arbitratge, Casillas no ha volgut ficar-s'hi gaire i ha dit que "tot el que puguem dir pot ser utilitzada en contra nostra". "El que s'ha vist avui és una més, el de sempre", ha dit l'internacional espanyol.

Xabi Alonso també s'ha pronunciat: "No me gusta mucho hablar, pero viendo los dos partidos la labor arbitral ha sido fundamental".

stats