COPA DEL REI
Esports Barça 12/01/2012

Iker Casillas, fart de clàssics: "De vegades, sembla que s'ha descafeïnat"

El porter i capità del Reial Madrid diu que el sorteig de Copa del Rei ha estat capriciós, però que en cap cas els jugadors madridistes s'obsessionen amb els quarts de final contra el Barça

Efe
2 min

MadridIker Casillas, capità del Reial Madrid, ha reconegut a una setmana de viure dos nous partits contra el Barça, a quarts de final de Copa del Rei –si l'equip de Pep Guardiola elimina l'Osasuna aquest dijous al vespre–, que amb tants clàssics s'està quedant "descafeïnat".

Casillas ha presentat els nous guants i botes en la seva estrena com a imatge d'Adidas a la botiga oficial de la marca a l'estadi Santiago Bernabéu. Reticent a parlar del Barça, per respecte a l'Osasuna, ha deixat alguna frase que mostra que els jugadors del Reial Madrid arriben a estar cansats de tants enfrontaments contra el seu gran rival.

"Quan és poc, agrada, però quan ja és molt, cansa. L'any passat vam viure quatre Reial Madrid-Barça en vint dies. Era novetat per a tots i ara ja no ens agafa de nou. Hem jugat a la Supercopa, la Lliga i ara a la Copa del Rei", ha reconegut.

"Els afrontarem amb la idea de fer un bon paper a doble partit per passar l'eliminatòria. Al meu entendre, amb tants partits com hem jugat, de vegades sembla que s'ha descafeïnat", ha afegit.

Casillas admet que cap jugador madridista s'ha "obsessionat amb l'eliminatòria de Copa" i, com va fer el seu entrenador José Mourinho, ha admès que aquesta temporada els objectius són guanyar Lliga i arribar a la final de la Lliga de Campions.

"Pel seu avantatge sembla que ens mesurem amb el Barça però no hem d'obsessionar-nos amb aquesta eliminatòria de Copa. Són eliminatòries molt boniques. El sorteig ha estat capritxós perquè es jugui un clàssic però cal esperar i ser prudents. Ja hem vist el que va passar a Mallorca i l'Osasuna té ganes de fer-ho bé", ha valorat.

"Ells surten més ben parats en els últims enfrontaments però això canvia un dia de sobte. Esperem que sigui el proper partit", ha afegit.

stats