BARÇA
Esports Barça 13/06/2012

Cesc espera Abidal amb els braços oberts: "Desitgem que sigui feliç i que es recuperi bé"

El migcampista del Barça afirma que li agradaria que el seu company vingués a veure algun partit de l'Eurocopa perquè això voldria dir "que tot va bé"

Efe
1 min
Cesc Fàbregas, durant una roda de premsa de l'Eurocopa / UEFA / GETTY IMAGES

Gdansk (Polònia)Cesc Fàbregas ha celebrat la bona evolució del seu company al Barça, el francès Éric Abidal, a qui espera amb els braços oberts després de la millora protagonitzada des que el passat 10 d'abril es va sotmetre a una operació de trasplantament de fetge.

"M'encantaria que vingués a veure un partit. Voldria dir que tot va bé", ha assegurat Cesc. "Si pogués venir seria un regal per a tot el món del futbol. Desitgem que sigui feliç i que es recuperi bé, que és el més important", ha afegit.

Cesc va visitar Abidal abans de concentrar-se amb la selecció espanyola i no va ocultar que la plantilla del Barça va passar moments durs aquesta temporada per la situació que va viure el lateral francès. "Dos dies abans d'anar concentrats amb la selecció vaig passar la tarda a casa seva. Em va fer molt feliç veure que està bé anímicament, content amb la seva dona i les seves filles a casa. Em va dir que d'aquí poc, si tot anava bé, es podria començar a moure i a viatjar".

"Són boníssimes notícies. Tot l'equip ho hem passat molt malament per dins. El que va passar fa moltíssim mal, i més quan li passa a un company", ha conclòs.

stats