Esports Barça 15/06/2011

Cesc Fàbregas: "L'any passat em vaig posicionar i possiblement em vaig equivocar. S'aprèn dels errors"

El capità de l'Arsenal ha trencat el seu silenci durant un acte publicitari d'una marca de colònia avui a Madrid, però no ha parlat sobre el seu futur. El maresmenc ha deixat clar que prefereix treballar el seu futur en silenci.

Redacció
3 min
Cesc Fábregas, amb Martina Klein i Ángel Schlesser.

MadridL'encara jugador de l'Arsenal és la cara de la nova fragància d'Ángel Schlesser, juntament amb la model Martina Klein. Cesc ha volat aquest matí fins a Madrid provinent de Londres, on estava descansant, i ha trencat el seu silenci. Ara, el català ha insistit en que només volia parlar sobre la colònia, fet que no ha impedit que els periodistes li preguntessin un i altre cop sobre el Barça: "No sóc aquí per parlar de cap equip. No penso en futbol, em centro en unes bones vacances, des que tinc 17 anys no he gaudit de gaires bones vacances".

Cesc ha afegit que "no sé res, les decisions no depenen només del jugador. Només se que sóc feliç on sóc i dir més seria fer especulacions que no són certes. Ara no puc afegir res més, sóc de l'Arsenal i sóc feliç allà". El català ha admès que no ha parlat amb Wenger, de qui ha dit "ell és el cap, qui pren decisions, i ell sap millor que ningú si vol que segueixi o vol que sigui venut. No el veig des de fa sis setmanes, no sé res d'ell".

Títols i Barça

El maresmenc admet que "he donat molt per l'Arsenal i frustra no obtenir títols, però hi ha un bon tècnic, afició i jugadors i es pot tirar cap endavant per poder guanyar títols al final. És normal sentir-te frustrat quan no guanyes títols". En aquest sentit, Cesc ha reconegut que "anar al Barça garanteix títols".

Intentant ser correcte sempre, Cesc ha afirmat sobre el Barça que "està clar que és el millor equip del món, i està clar que ser-hi gairebé et garanteix títols, però ara jo sóc jugador de l'Arsenal". El jugador ha deixat clar que no creu que "amb 24 anys passin darrers trens", quan li han preguntat sobre si aquest estiu pot ser l'últim per anar al Barça.

Aprendre dels errors

Ara, Cesc ha donat alguna clau per entendre la seva actitud quan ha dit que "una persona té valors o no. Després de vuit anys, amb tot el que he sentit a l'Arsenal, no puc dir amb una paraula que ho trenqui tot. Jo i la meva gent no treballem així. M'agrada treballar amb discreció, és la manera com vull fer les coses. Si algun dia he de parlar amb la premsa per forçar una cosa, serà perquè les coses estan malament. Però no és el cas. Respecto molt la gent que m'ha donat molt, com la gent de l'Arsenal".

A diferència del darrer estiu, quan va dir que si marxava de l'Arsenal seria per anar al Barça, ahir va dir que "mai es pot dir res en la vida", quan li van preguntar què passaria si el Madrid fes una oferta. "Només vull parlar de l'Arsenal", ha afegit. Al final, però, Cesc ha deixat el titular més destacat quan li han preguntat per les seves declaracions d'ara fa un any, ha comentat que "l'any passat em vaig posicionar i possiblement em vaig equivocar. S'aprèn dels errors". I, alhora, ha dit que mai ha amagat que el seu "somni sempre ha sigut jugar al Barça".

Madrid-Barcelona-Eivissa

Cesc volarà avui mateix cap a Barcelona per trobar-se amb la seva família i amics. Després d'haver començat les vacances als Estats Units, Cesc anirà en breu a Eivissa, segons va comentar al seu Twitter personal Carles Puyol. El capità del Barça va fer un tuit al seu Twitter oficial on comentava que demà al vespre Piqué i Cesc arribaran a Eivissa, on ja hi és ell.

stats