LLIGA DE CAMPIONS
Esports Barça 17/04/2012

Cesc: "Amb l'Arsenal sempre els dominaves i Drogba et feia gol a la primera"

El maresmenc, que torna a Londres, on va jugar 8 anys amb l'Arsenal, ha deixat clar que no es refia gens del Chelsea, equip que coneix molt bé

Toni Padilla
2 min
Cesc Fàbregas, durant la roda de premsa

Londres (enviat especial)"Són uns 'killers' en atac, amb una gran contra. Amb l'Arsenal sempre passava el mateix, dominaven, teníem la pilota i a la primera contra seva Drogba et feia gol. Són un gran equip, amb ordre defensiu". Cesc ha comentat com "els del Chelsea no obliden el gol de l'Andrés i això serà una motivació extra per a ells. Ara, és bo que ells recordin que fins al darrer segon podem fer un gol".

Preguntat sobre si al Barça ha trobat el que esperava, Cesc ha dit que "encara millor. Jugo més del que esperava. Vaig tornar al Barça per aprendre i créixer com a jugador, per jugar grans partits com els d'aquesta setmana, per viure aquesta experiència. Ara és el meu primer any al Barça i poder viure experiències així és un somni". De fet, Cesc ha reconegut que "el meu gran somni és guanyar la Champions, tothom ho sap, i espero poder fer-ho". Sobre com ha evolucionat com a jugador, Cesc ha dit que ara "sento que sóc més madur. Abans, a l'Arsenal jugava on volia, volia fer-ho tot i no podia. Anava amunt i avall. Ara jugo on toca, he millorat el posicionament sobre la gespa i estic envoltat de jugadors amb gran experiència. Ara sé quan toca fer les coses".

Sobre el canvi del Chelsea amb Di Matteo, Cesc ha afirmat que "ha tornat el Chelsea d'abans, de pilota llarga cap a dalt, defensar i sortir com motos, amb Drogba descarregant pilotes. Abans, amb Villas-Boas volien tocar més la pilota". De fet, el català ha reconegut que "el Chelsea ha canviat molt poc. Villas-Boas ho va intentar però no ha canviat gaire". El maresmenc també ha parlat de Fernando Torres, de qui ha dit que és un "davanter de primer nivell mundial. No crec que juguin Drogba i Torres plegats, però jugui qui jugui portarà perill".

En recordar el gol d'Iniesta, Cesc ha recordat que "el dia abans el United ens havia eliminat de les semifinals de Champions. Jo era a casa amb el meu cosí petit al menjador, tenia familiars a Londres que van ser al camp. Estava a punt de posar la Play Station per jugar i com que tota la família és culer va ser un gran dia".

Portar l'escut a la final

Sobre com arriben els equips al partit, Cesc ha dit que "miro molt la Premier i he vist com els hi ha anat, i ara arriben en un moment de joc molt bo. Nosaltres portem una temporada molt bona, consistent, però és en partits així quan es decideix tot, quan toca portar aquest escut de nou a la final. Volem fer-ho i creiem que podem, ara només importa guanyar".

stats