PRIMER EQUIP
Esports Barça 23/12/2011

Cesc: "Qui fa funcionar tota la maquinària del Barça és Guardiola"

Cesc Fàbregas ha assegurat durant la presentació de les seves noves botes que treballant amb Guardiola ha après una "barbaritat"

Ara
1 min
Cesc Fàbregas va celebrar el segon gol assenyalant-se el seu nou pentinat.

BarcelonaEl maresmenc ha afegit que "el meu somni ha estat ser jugador del Barça des de petit, però ara si vols jugar aquí és per Pep, perquè sap treure el millor dels jugadors. El que he après aquí en aquests mesos és una barbaritat".

En aquest sentit, ha assegurat que com més anys es quedi Guardiola al capdavant de la banqueta barcelonista, millor. "Serà molt important per al club i el barcelonisme que es quedi com més anys possible i es pugui gaudir-ne. Els jugadors juguem bé, però és ell qui fa funcionar la maquinària". A més, Cesc ha reconegut que "no m'havia trobat amb algú tan expressiu com el míster. A l'Arsenal em movia per on volia i defensava al meu aire, però aquí tot és disciplina. Li és igual qui siguis, sempre et demana el màxim i no hi ha equip petits".

Finalment, sobre les declaracions de Mourinho en que definia el Mundial de clubs com "dos partidets", el català ha sentenciat que "no considero que siguin 'partidets' perquè això és el que et fa portar durant una temporada l'escut de campió del món i aquest prestigi no t'ho pot treure ningú. Juguem molt bé i vam ser millors. Volem estar al nostre i no pensar en el que l'altra gent digui. La resta que parlin, que no ens interessa res ".

stats