Barça
Esports Barça 17/05/2012

Cesc: "Tito Vilanova està més que capacitat per al càrrec"

El migcampista del Barça ha parlat del relleu de Guardiola i també ha reconegut que és "molt crític" amb ell mateix

Efe
1 min
Cesc Fàbregas, durant la roda de premsa

BarcelonaEl migcampista Cesc Fàbregas ha donat per bona la designació de Francesc, 'Tito', Vilanova com a nou entrenador del Barça, responsabilitat per a la que creu que està "més que capacitat per a un càrrec que pesa molt".

"Tito és molt tranquil i futboler. Aprendrem molt amb ell. Té força i valentia. És un gran entrenador", ha destacat aquesta tarda el jugador en una entrevista a l'emissora 'Ràdio 4'.

Fàbregas entén que Josep Guardiola hagi donat per conclosa la seva etapa com entrenador del Barça, encara que desitja també que sigui "un fins aviat".

"Amb la intensitat que viu Guardiola el futbol és normal el desgast brutal que ha patit. Això crema, crema i crema. Altres entrenadors no donen el que ofereix Pep", ha destacat.

Cesc Fàbregas ha reconegut que al vestidor barcelonista no esperaven la marxa de Guardiola, a qui veien "un any més" a la banqueta.

Malgrat el cop que ha suposat l'adéu de l'entrenador més llorejat del Barça, Cesc ha celebrat que en el seu lloc hagi entrat Vilanova, en la que creu que ha estat la transició lògica. "Amb Vilanova es dóna una continuïtat, com si seguís Pep", ha dit.

En una entrevista personal i esportiva, el jugador ha reconegut que és "molt crític" amb ell mateix, fins i tot "massa", el que el fa no estar conforme ni quan el seu equip acaba guanyant per golejada.

stats