Barça
Esports Barça 10/08/2012

Cesc Fàbregas: "Tito té més personalitat del que la gent es pensa"

El d'Arenys ha atès els mitjans de comunicació abans de marxar amb l'expedició cap a Bucarest, i ha assegurat que el tècnic "ens ajudarà molt perquè sap molt de futbol"

Ara
1 min
Cesc: "Comparar-me amb Messi no té sentit"

GöteborgEl migcampista d'Arenys Cesc Fàbregas ha afirmat aquest migdia des de Göteborg que "Tito Vilanova és un entrenador amb moltíssima personalitat, més de la que la gent es pensa". El migcampista blaugrana ha apuntat que el tècnic "aportarà coses i nosaltres l'hem d'ajudar. Ell ens ajudarà perquè sap molt i molt de futbol i nosaltres ho farem amb sacrifici i comportament. Si ens ajudem, entre tots podrem fer un gran any".

Fer una bona pretemporada, clau

L'any passat, el primer de Cesc com a blaugrana, el jugador no va poder fer la pretemporada amb l'equip. Aquest any, en canvi, després d'incorporar-se més tard per la disputa de l'Eurocopa, el migcampista blaugrana ha pogut completar bona part de la preparació prèvia de l'equip. "Aquestes tres setmanes de pretemporada ens faran estar més forts i tenir més benzina per estar al màxim durant la temporada. Fer una bona pretemporada ajuda físicament a acabar bé".

Millorar dia rere dia

Cesc ha reconegut que no va acabar gaire bé la temporada: "Em vaig bloquejar mentalment". "Tito m'ha deixat clar que necessito jugar com jo sé. Ser mòbil, buscant espais, ajudant els companys, tocant fàcil. És així com m'agrada jugar", ha dit el jugador. I ha afegit que "en aquests primers partits de pretemporada he notat la diferència de no estar tan aturat com a interior esquerre sinó tenir més mobilitat".

La Supercopa d'Espanya

El primer títol que hi haurà en joc serà la Supercopa d'Espanya contra el Madrid. Cesc vaticina "duels molt intensos i competitius". "Som a l'inici però l'any passat amb jugadors que just havien arribat ja van ser partit vibrants, extraordinaris i amb tensió. Ens ho agafem molt seriosament".

stats