ESPORTS
Esports Barça 21/03/2011

Cesc podria arribar aquest estiu per 50 milions d'euros

El d'Arenys podria abandonar l'Arsenal si l'equip, que travessa un mal moment esportiu i econòmic, no aconsegueix cap títol

Redacció
2 min
Cesc Fàbregas es mira Arsène Wenger en la roda  de premsa que tots dos van fer ahir.

BarcelonaEls obstacles per al fitxatge de Cesc Fàbregas pel FC Barcelona es dilueixen a poc a poc. Segons informa avui el diari Sport, l'Arsenal estaria disposat a negociar amb el Barça el traspàs del d'Arenys, que podria costar 50 milions d'euros. El jugador, que es recupera de la lesió muscular que va acusar al partit del Camp Nou, podria pressionar per forçar l'operació si el club gunner allarga un any més la sequera de títols, que ja dura sis anys.

Segons la informació publicada, durant l'estiu Cesc va parlar amb el tècnic de l'equip, el francès Arsène Wenger, que el va convèncer de les opcions reals dels londinencs per trencar els sis anys de malefici del club gunner i aconseguir, finalment, un títol per engrandir les vitrines. Les aspiracions de l'Arsenal apuntaven sobretot a la Premier League, competició en què, a hores d'ara, els londinencs estan a cinc punts del líder, el Manchester United, amb un partit menys. Des de la lesió del d'Arenys, però, l'Arsenal ha perdut contra dos rivals de poca entitat, com el Sunderland i el West Bromwich Albion. Cesc, que es recupera de la lesió muscular a les ordres del doctor Ramon Cugat, no hauria tornat a parlar amb Wenger de la qüestió i vol aprofitar l'aturada de les seleccions per retornar al millor estat de forma i disputar l'últim tram de la temporada.

Si malgrat la presència del d'Arenys, l'Arsenal no aconseguís cap títol, el jugador podria tornar a pressionar per forçar la seva sortida cap a l'entitat blaugrana. Perquè es produeixi l'operació, els gunners, que no passen per un bon moment financer, exigeixen cinquanta milions d'euros, una xifra no massa allunyada dels 35 milions més cinc d'incentius que el Barça va oferir l'estiu passat. Els dos clubs encara no han entrat encara en contacte ni han iniciat cap negociació formal, tot i que els rumors s'han disparat en els darrers dies.

stats