Barça
Esports Barça 04/09/2012

Cesc: "No sóc un bon suplent però tampoc un mal company. La mala cara la faig a casa"

El blaugrana assegura que es troba bé físicament, que s'està entrenant "com mai" i que res el té preocupat perquè està tenint ocasions de gol

Ara
1 min
Cesc Fàbregas lamenta una ocasió fallada contra el València

BarcelonaCesc Fàbregas no està pas preocupat ni va sentir cap xiulet del Camp Nou després del partit contra el València. "Estic entrenant com mai. Em trobo molt bé físicament, peso quatre quilos menys que l'any passat i estic content", ha assegurat en una entrevista a Ràdio Marca.

El blaugrana reconeix que li agradaria jugar més minuts, però és conscient que la temporada és llarga. "Ningú és bon suplent, jo tampoc, tothom vol jugar. Però no sóc un mal company. Si haig de posar mala cara per alguna cosa, me'n vaig a casa i la poso jo solet", ha explicat.

Que no marqui gols no l'inquieta perquè té ocasions. "Preocupa't quan no tinguis ocasions, no quan les fallis. El gol són ratxes, em va dir Wenger un dia". I ha afegit que només els comentaris de la seva gent criticant-li el joc són els que té en consideració.

Fàbregas no ha volgut donar detalls de si ha parlat amb Tito Vilanova recentment i ha esquivat la polèmica amb Cristiano Ronaldo. "Cadascú sabrà què necessita o què mereix. A mi el futbol ja em dóna el 95% de la meva felicitat".

stats