Arsenal
Esports Barça 24/02/2011

Els serveis mèdics de l'Arsenal, optimistes de cara a la presència de Cesc al Camp Nou

Mentre Theo Walcott es va fer un esquinç al turmell i segur que no jugarà la final de la Copa de la Lliga. Cesc segurament tampoc jugarà la final, però podria ser a temps per jugar contra el Barça.

Redacció
1 min
Lliga anglesa

LondresCesc Fàbregas s'ha passat tot el matí a les instal·lacions de la ciutat esportiva de l'Arsenal treballant amb els serveis mèdics del club. Després d'unes primeres observacions, el jugador fins i tot ja ha començat a treballar en la recuperació de la lesió als isquios, tot i que la seva presència a la final de la Copa de la Lliga d'aquest diumenge és poc probable. Els responsables mèdics de l'Arsenal però, són prou otpimistes de cara a la presència del capità "gunner" al Camp Nou. Precisament per poder evitar que Cesc pateixi una recaiguda, la seva presència a la final de diumenge és cada cop menys probable.

En canvi, l'altre jugador lesionat ahir a l'Emirates, Theo Walcott, va patir un esquinç de turmell que el va obligar a deixar la gespa amb els metges, i serà baixa segura per la final de diumenge de l'Arsenal, però sembla poc probable que no estigui recuperat per jugar el 8 de març al Camp Nou. Ara, els serveis mèdics de l'Arsenal no descarten del tot la seva presència a l'estadi del Barça.

stats