Lliga de Campions
Esports Barça 07/03/2011

Cesc: "Sí que és un partit molt especial, però he de donar el màxim pel meu equip i ser professional"

Pel català de l'Arsenal, la clau del partit serà evitar que Messi tingui espais, i acostumar-se a que al Barça tingui el 70% de la possessió de la pilota

Albert Solé
2 min
Cesc, a la sala de premsa del Camp Nou.

BarcelonaEra obvi que si era Cesc Fábregas qui apareixia a la sala de premsa per part de l'Arsenal, la majoria de preguntes girarien el voltant del seu retorn al Camp Nou per jugar contra el seu equip del cor. Ell les ha torejat com ha pogut, posant per sobre en tot moment que és un professional i que demà vol que l'Arsenal guanyi i passi a quarts de final: "Sí que és un partit molt especial, però he de donar el màxim pel meu equip i ser professional. Sí que he patit les últimes setmanes perquè pensava que potser no arribaria, però no he forçat gens per ser aquí, mai posaria en risc el meu equip i la meva salut".

Les preguntes dels periodistes anglesos han sigut una mica més incòmodes per Cesc, que s'ha arribat a irritar un pèl: "No estic aquí per callar certs comentaris, estic aquí només per guanyar per l'Arsenal, a vegades no entenc els comentaris que es fan, no tinc res especial per jugar aquí, és un partit més i vull guanyar-lo", i ha afegit: "No m'agrada que la gent digui què sento, jo sé el que sento, i no t'ho diré pas, jo vull jugar bé demà i que l'equip guanyi". Cesc, a més, ha assegurat que tota la seva família, que demà serà al Camp Nou, voldrà que el seu fill/nét/nebot guanyi demà, tot i ser culers.

Respecte al possible engany d'Arsene Wenger amb la lesió de Van Persie, Cesc ha comentat: "Estic sorprès que Van Persie viatgi perquè aquest matí no en sabia res, ningú ha intentat enganyar ningú, ha estat una sorpresa per a tot el vestidor però ell ha assegurat que està bé per jugar". A més, per a un migcampista de qualitat com Cesc, tenir Van Persie al davant és un luxe: "Van Persie és un jugador molt important per a nosaltres, i com a migcampista ho noto perquè em dóna moltes opcions de passada".

Pel que fa al partit en sí, el migcampista català té clar quina serà clau del partit: "No hem de deixar que Messi tingui espais com l'any passat", quan l'argentí va fer els quatre gols del partit. "L'any passat vam marcar primer, però ens van empatar de seguida i aquí va estar la clau, a més que Messi va ser la diferència dels 22 jugadors del camp".

stats