BARÇA
Esports Barça 07/04/2012

Cesc: "Si hi ha un equip que li pot posar les coses difícils al Madrid, aquest és el València"

El migcampista del Barça diu que l'equip es mereixia la victòria i que és una llàstima l'estat de la gespa, perquè "en camps tan secs la pilota va molt lenta"

Ara
1 min
Cesc celebra un gol amb Messi a La Romareda / CÉSAR MANSO / AFP PHOTO

BarcelonaEl migcampista del Barça Cesc Fàbregas ha parlat sobre el partit d'aquest diumenge al Santiago Bernabéu entre el Madrid i el València. "El Madrid al Bernabéu perd molt pocs punts. Nosaltres hem jugat contra el València i sabem que, si hi ha un equip que li pot posar les coses difícils al Madrid, aquest és el València", ha comentat Cesc, que ha destacat que ara el Barça està a tres punts dels blancs.

"No ens esperàvem estar a tres punts del Madrid, però sabem que possiblement demà serà a sis. Queda molta Lliga. Nosaltres hem d'anar a poc a poc i anar mantenint el to, que ara és molt bo", ha afirmat el migcampista.

Sobre el partit contra el Saragossa, Cesc ha dit que l'equip es mereixia la victòria. "Ha estat un resultat bastant just. Les condicions eren difícils pel camp, el vent i per un rival complicat. Sabem que s'ho està jugant tot, com nosaltres, i ha estat un partit molt disputat", ha assegurat. Sobre l'estat de la gespa de la Romareda, alta i seca, ha apuntat: "És una llàstima, sobretot per l'aficionat, que s'hagi de jugar en camps tant secs en què la pilota va tan lenta. És una llàstima, la veritat", ha conclòs.

stats