BARÇA
Esports Barça 05/02/2012

Bobby Charlton: "A la final de Wembley vam passar vergonya"

El president d'honor del United ha comentat que el Barça té "el sistema i els jugadors" per poder jugar com ho fa i que també "poden dir que són els millors"

Ara
1 min

BarcelonaL'exjugador del Manchester United ha parlat al programa 'Tot Gira' de Catalunya Ràdio i ha comentat que el Barça es pot considerar el millor equip del món i ha reconegut que el United va passar vergonya a la final de la passada edició de la Lliga de Campions.

Charlton creu que el Barça "té una qualitat al mig del camp i a la davantera que és l'enveja del món", ha assegurat. A més, ha comentat que el Manchester United "va passar vergonya a la final de Wembley (3-1)" i que han posat "tots els esforços perquè això no torni a fallar", ha reconegut.

L'anglès també ha explicat que al Barça "cada cop li costarà més guanyar" i ha admès que té "el sistema i els jugadors per jugar com ho fa i per dir que són els millors del món".

Charlton, supervivent de l'accident aeri del 6 de febrer del 1958 amb els seus companys d'equip, també ha assegurat que el Barça "ha donat molt al món del futbol i ha estat un equip meravellós els darrers anys".

stats