Barça
Esports Barça 03/02/2012

Cinc consells pràctics per no passar fred al Camp Nou

El club ha emès una sèrie de consells pràctics en previsió de les baixes temperatures que s'esperen aquest dissabte, quan l'equip blaugrana juga a les 22 hores contra la Reial Societat

Ara
1 min
El Camp Nou, protegit contra el fred.

BarcelonaEl Barça ha emès una sèrie de consells pràctics en previsió de les baixes temperatures que s'esperen aquest dissabte, quan l'equip blaugrana juga a les 22 hores contra la Reial Societat al Camp Nou.

Els consells, redactats amb la col·laboració d'Assistència Sanitària, són els següents:

1. Vestiu-vos amb roba i calçat adequat per a temperatures baixes. Eviteu portar peces ajustades i poseu-vos diverses capes, cosa que us permetrà mantenir la calor corporal durant més temps.

2. Protegiu-vos la cara i el cap. Tingueu a mà guants, bufanda i alguna peça de roba per cobrir el cap. Eviteu l'entrada d'aire fred directa als pulmons. Eviteu la ingesta d'alcohol, ja que pot donar una falsa sensació de calor.

3. Adeqüeu al fred l'activitat professional, esportiva i de lleure a l'exterior. Eviteu fer esforços físics intensos a l'exterior: correu el perill de patir una lesió.

4. Estigueu atents als familiars i veïns. Als que es trobin en situació de vulnerabilitat, especialment la gent gran, perquè es protegeixin dels efectes del fred.

5. Agafeu el cotxe per desplaçar-se només si és imprescindible. Eviteu desplaçar-vos de nit. Consulteu prèviament la informació meteorològica i l'estat del trànsit i seguiu els consells del Servei Català de Trànsit.

stats