FUTBOL
Esports Barça 25/12/2010

Cinc jugadors del Barça, en l'onze ideal de 'L'equipe'

Lionel Messi, Gerard Piqué, Xavi, Andrés Iniesta i Sergio Busquets són els futbolistes de l'equip de Guardiola que dominen l'alineació perfecta, segons el diari francès

Redacció
1 min

BarcelonaCinc jugadors del Barça formen part de l'alineació ideal d'aquest any pel diari esportiu francès L'Equipe. Els escollits són Lionel Messi, Gerard Piqué, Xavi, Andrés Iniesta i Sergio Busquets.

També són a la llista dels millors del món, segons el diari francès, el porter del Reial Madrid Iker Casillas, els brasilers Douglas Maicon i Lucio, tots dos de l'Inter de Milà, l'holandès Wesley Sneijder, també de l'Inter, l'alemany Bastian Schweinsteiger, del Bayern de Munic, i el portuguès Fabio Coentrao, del Benfica.

El palmarès d'aquest any queda marcat pel Mundial, guanyat per primera vegada per la selecció espanyola, formada majoritàriament per jugadors del Barça, a més del català del Vila-real Joan Capdevila i del porter madridista Iker Casillas. Per això, hi ha cinc jugadors d'aquesta selecció que han estat triats.

També s'hi fa notar la victòria a la Lliga de Campions de l'Inter de Milà, que col·loca tres dels seus futbolistes a l'onze ideal.

stats