Barça
Esports Barça 29/06/2011

Claudio Borhi: "Aquell que vulgui Alexis Sánchez haurà de venir en persona"

El seleccionador xilè ha dit avui que l'equip o representant que vulgui negociar amb el jugador pretès pel Barça s'haurà de traslladar fins al lloc on ell es trobi

Efe
1 min
Alexis Sánchez.

Santiago de XileEl seleccionador xilè Claudio Borhi ha dit avui que, d'ara endavant, l'equip o representant que vulgui negociar amb el jugador Alexis Sánchez s'haurà de traslladar fins al lloc on ell es trobi.

"A Sánchez ja l'han venut com 38 vegades. Ell està molt bé. Afortunadament és una persona seriosa i està concentrada", ha afegit Borghi, qui fins i tot havia autoritzat el viatge del jugador a Espanya si es confirmava el seu traspàs al Barcelona.

El tècnic ha reconegut que el jugador de l'Udinese italià passa per moments personals complicats ja que encara no sap on jugarà "però es manté bé i prenent això amb tranquil·litat i maduresa".

"A partir d'aquest dimarts Alexis ja no es pot retirar de la concentració. A partir d'ara haurà de venir la gent dels clubs per conversar, aquell que vulgui Alexis Sánchez haurà de venir en persona. És just que així sigui", ha apuntat.

stats