Barça
Esports Barça 06/05/2012

El comiat més íntim de Pep Guardiola

L'entrenador va aprofitar que les graderies del Camp Nou ja eren buides per sortir per darrera vegada a la gespa com a tècnic i reviure l'homenatge al costat de la seva família

Ara
1 min
Pep Guardiola, amb la família i els amics a la gespa del Camp Nou

BarcelonaUna vegada finalitzada la roda de premsa posterior al seu homenatge, Pep Guardiola va tornar a trepitjar la gespa del Camp Nou. Quan a les graderies no hi quedava ningú i part de la il·luminació s'havia apagat, l'encara entrenador del Barça va tornar al camp.

Acompanyat per la seva parella i els seus tres fills, el tècnic va voler repetir el mateix ritual del 2001, quan es va acomiadar com a jugador. Aleshores va ser la seva parella i els seus pares qui van estar amb ell en aquest moment.

Després d'uns minuts trepitjant el terreny de joc i assegut a la banqueta al costat dels seus fills, s'hi van anar sumant la resta de familiars i amics que van voler estar al costat de Pep Guardiola en aquest dia. Tots junts es van reunir per fer-se una fotografia de record, que aquest diumenge ha penjat el Barça a la seva pàgina web.

stats