Espanyol-Barça
Esports Barça 18/12/2010

Cordialitat i bon ambient entre Sandro Rosell i Dani Sánchez Llibre en el dinar de directives

El dinar s'ha fet al mateix estadi de Cornellà-El Prat i els dos presidents s'han felicitat per haver refet uns llaços trencats amb l'etapa de Joan Laporta

Redacció
2 min
Dani Sànchez Llibre i Sandro Rosell en el dinar de directives prèvi al derbi Espanyol-Barça.

BarcelonaL'estadi de Cornellà-El Prat ha acollit aquest migdia el dinar entre les directives del FC Barcelona i el RCD Espanyol. El màxim mandatari blaugrana, Sandro Rosell ha declarat que "aquest derbi serà molt emocionant ja que és un partit entre els dos equips de la ciutat i, per tant, hi ha joc, hi ha partit i això farà que gaudim molt més del futbol". Per la seva banda, el president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, es mostrava satisfet per la bona entesa entre els dos clubs: "La relacions son esplèndides, i esperem que sigui un derbi molt esportiu i que la gent ho passi bé. Estic content que les relacions hagin tornat al seu lloc i espero gaudir d'un gran derbi amb l'amic Sandro".

Tot i la rivalitat que històricament ha caracteritzat els dos equips de la ciutat, el tradicional dinar de directives entre FC Barcelona i el RCD Espanyol s'ha tornat a recuperar. Això ha estat una mostra més de la cordialitat i el respecte entre els dos clubs. Per part del Barça, els assistents al dinar han estat el president Sandro Rosell, els vicepresidents Josep Maria Bartomeu, Carles Vilarrubí, Jordi Cardoner i Javier Faus, el secretari de la junta directiva Antoni Freixa, el directiu Jordi Moix i el director general Antoni Rossich. La mostra més evident entre les directives dels dos clubs ha estat l'encaixada de mans que han fet Sandro Rosell i Daniel Sánchez Llibre a la llotja de l'estadi de Cornellà-El Prat.

A part de l'expectació que pel bon estat de forma genera aquest partit, aquest també serà un matx important per Sandro Rosell. El màxim mandatari blaugrana s'estrena en el seu primer derbi com a president del club.

El dinar de directives s’ha fet al mateix estadi blanc i blau ja que disposa de restaurant per acollir a les directives dels equips rivals que visiten l’estadi de Cornellà-El Prat.

stats