BARÇA
Esports Barça 04/05/2011

Cristiano i Mou fan gestos de sentir-se robats davant les càmeres

L'entrenador i el davanter del Madrid van expressar a través d'un inequívoc gest el seu desacord amb les decisions arbitrals a les semifinals de la Lliga de Campions

Redacció
2 min

BarcelonaCristiano Ronaldo i Mourinho consideren que els àrbitres els han impedit superar el FC Barcelona en les semifinals de la Lliga de Campions. Almenys això és el que es desprén de les imatges que tots dos van protagonitzar a l'aeroport del Prat. Després del partit que va enfrontar Barça i Madrid al Camp Nou i que va acabar amb la classificació blaugrana per a la final de Wembley, el programa Punto Pelota de la cadena de televisió Intereconomía va mostrar les imatges de l'expedició del Madrid arribant a l'aeroport barceloní abans d'agafar l'avió. Cristiano i Mourinho van fer gestos amb la mà davant la càmera fent veure que el partit, o l'eliminatòria, ha estat un robatori.

El debat a Punto Pelota posterior al partit ha estat un dels grans centres d'atenció de la nit. No només per les imatges de Cristiano i Mou, sinó també per les intervencions dels habituals tertulians. Tomás Roncero, un dels portaveus del madridisme més radical, va mostrar-se indignat amb l'actuació arbitral i va justificar els gestos de l'entrenador i el davanter blancs. 'Lobo' Carrasco també va protagonitzar una polèmica en acusar Mourinho de ser el causant dels aldarulls que es van produir després del partit al centre de Barcelona. #puntopelota, Tomas Roncero i 'Lobo' Carrasco han estat trending topic a Twitter a l'Estat espanyol durant bona part de la nit. A més, entre els altres temes destacats del dia a la xarxa social de les piulades, n'hi ha d'altres relacionats amb l'últim episodi del pòquer de clàssics, com Barça-Madrid i Canaletes. El tema més comentat, tant a Catalunya com a l'Estat espanyol, però, és #wembley, l'estadi on el Barça va guanyar la primera Lliga de Campions i on el 28 de maig aspira a guanyar-hi la quarta.

stats