Barça
Esports Barça 11/12/2011

Cristiano Ronaldo, en el punt de mira del Madrid

El jugador portuguès no va completar una bona actuació al clàssic i, mentre Mourinho el defensa, alguns sectors de la premsa li critiquen la seva actitud al camp

Martí Molina
1 min
Cristiano Ronaldo es lamenta durant el clàssic

BarcelonaCristiano Ronaldo està en el punt de mira del Reial Madrid, després de completar una actuació decebedora en el clàssic del Bernabéu. El jugador portuguès va tenir dues ocasions molt clares per marcar, però va errar i va pecar novament d'individualisme. De fet, va tornar a perdre el seu duel particular amb Leo Messi. I és que malgrat no veure porteria, l'argentí va ser clau en les accions atacants dels blaugranes.

El futbolista del Reial Madrid va sentir alguns xiulets des de la grada, després d'errar alguna de les ocasions i també en jugades que va voler acabar de manera individual. Tanmateix, Mourinho li va voler restar importància: "No tinc temps per això durant el partit", comentava. Tot el contrari, l'entrenador de Setúbal va elogiar-lo: "Cristiano ha tingut el 2 a 0, que en circumstàncies normals, al tractar-se d'un jugador tan fantàstic com ell, marca el gol".

Però les opinions del tècnic portuguès no es coincideixen amb les valoracions que es fan des de la capital espanyola. El diari 'Marca', just després del partit, feia constar que el Bernabéu havia desaprovat l'actuació de CR7 durant el partit. I aquest diumenge, Alfredo Relaño també hi diu la seva al diari 'As'. El director d'aquest rotatiu compara el portuguès amb Leo Messi, i diu que l'argentí "és millor en aquests partits" i que "es distancia de Cristiano, l'obsessió del qual per ser el número u el traeix en nits com aquesta".

stats