Barça
Esports Barça 28/11/2011

Cruyff: "Tres dies després del gran partit a Milà veig unes cares que no m'ho crec"

Johan Cruyff assegura que les lligues no s'acaben al mes de desembre, encara que el Barça estigui a 6 punts del Madrid, i afirma que "Xavi es mereix una Pilota d'Or"

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, president de la FCF i Johan Cruyff, seleccionador català.

BarcelonaJohan Cruyff ha resumit amb una frase de les seves per què el Barça no s'ha de preocupar de la seva situació a la Lliga, en què ha de remuntar 6 punts al Reial Madrid: "El Barça sempre comença els partits perdent, ja que per al Barça un 0-0 és perdre dos punts, i sempre ha de remuntar i guanyar". Així, l'exentrenador del Barça, i actual tècnic de la selecció catalana, se sorprèn de cert pessimisme entre els culers després de la derrota a Getafe: "Tres dies després del gran partit a Milà veig unes cares que no m'ho crec", i ha afegit: "Aquest any hi ha cinc títols en joc, i encara estan vius en tots i no n'han perdut cap. Per tant, no entenc per què alguns s'obsessionen tant amb un". Sobre l'obligació d'haver de guanyar al Bernabéu per no perdre les opcions de la Lliga, Cruyff ha sigut clar: "Aquest equip ha demostrat que pot guanyar al Bernabéu, però cal tenir respecte al Madrid".

Pilota d'Or

Pel que fa a qui serà la Pilota d'Or de 2011, Johan Cruyff ha explicat: "Escollir el millor jugador va per gustos, no per posicions. Messi en la seva categoria i per les coses que fa és excepcional en tots els sentits, ha guanyat un parell de vegades i té opcions. Però si Messi l'ha guanyat dues vegades, Xavi s'ho mereix ara". "Tot depèn de com vegis el futbol, ja que pots afegir també Iniesta. Són jugadors diferents, amb funcions diferents, que tenen dret a guanyar-la", ha explicat, i fent broma sobre això ha dit: "Tinc la sort de no haver de votar".

stats