Barça
Esports Barça 15/07/2011

Cruyff dóna la raó a Wenger en el cas Cesc

L'exentrenador blaugrana considera que Arsène Wenger "mira pels seus interessos i que té tot el dret del món a fer-ho perquè Cesc té contracte" amb el club anglès

Redacció
1 min
Johan Cruyff.

Platja d'AroJohan Cruyff considera que Arsène Wenger té raó en el cas Cesc i veu normal que l'intenti retenir perquè el jugador "té contracte" i el club "mira pels seus interessos". El que va ser entrenador del Barça entén que Cesc vulgui tornar a casa, però recorda que "va firmar per moltes temporades, i per aquest motiu es deu al seu contracte. Si parles de la qualitat del futbolista, és normal que el Barça el vulgui, però hi ha un contracte en vigor. I a partir d'aquí, són els dos clubs qui s'han de posar d'acord". En aquest sentit, diu el tècnic holandès, "és l'Arsenal qui té la paella pel mànec". Doncs Cruyff s'ha posat a la pell dels seguidors 'gunners': "A veure què diríem aquí si li fessin el mateix a un jugador del Barça, amb Messi, per exemple".

D'altra banda el tècnic també ha parlat de la possible arribada d'Alexis Sánchez. Cruyff ha reconegut que gairebé no ha vist jugar el xilè, però que pel poc que ha vist considera que "és elèctric i velocitat. A més, a la Copa Amèrica està marcant molts gols i això és important".

I sobre Bojan, l'exentrenador assegura que "no sé si el millor per ell seria quedar-se al Barça o buscar la titularitat a la Roma, però està clar que necessita minuts per jugar".

stats