Barça
Esports Barça 05/11/2011

Cuenca, Lobato i Sergi Gómez, presents a l'últim entrenament del Barça abans de jugar a Bilbao

Els tres del filial s'han afegit als jugadors disponibles del primer equip, si bé només Cuenca ha entrat a la llista. Guardiola repeteix la mateixa llista de l'últim partit

Ara
1 min
Isaac Cuenca celebrant el seu primer gol com a jugador de Primera Divisió.

BarcelonaIsaac Cuenca, Cristian Lobato i Sergi Gómez han estat els tres jugadors del filial que aquest dissabte s'han exercitat amb el primer equip del Barça, en l'últim entrenament dels de Guardiola abans de viatjar –aquest diumenge– a Bilbao per disputar el partit de lliga contra l'Athletic Club. Tanmateix, només Cuenca ha entrat a la llista per viatjar a Bilbao.

Aquests tres futbolistes s'han afegit als disponibles del primer equip (tots excepte Pedro i Afellay) per preparar un partit que es disputarà aquest diumenge a San Mamés a les vuit del vespre. De fet, ells havien estat descartats per Eusebio Sacristán –entrenador del filial– pel partit que aquest divendres va enfrontar el Còrdova i el Barça B i que va acabar amb empat a un a terres andaluses.

Els convocats pel partit entre l'Athletic Club i el Barça: Valdés, Pinto, Dani Alves, Piqué, Cesc, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Keita, Sergio, Maxwell, Adriano, Abidal, Fontàs i Isaac Cuenca.

stats