El DKV Joventut no aixeca cap i es veu superat pel CAI Saragossa (91-74)

La bona feina sota els cèrcols de Rafa Hettsheimer (25 punts) ha fet molt de mal als verd-i-negres que han depès massa dels punts de Will McDonald en el segon temps

David Jover
Will McDonald, a Saragossa.

BarcelonaTreure alguna cosa positiva de Saragossa es preveia complicat. Els equips que lideren la taula, Barça i Madrid, han perdut aquesta temporada contra els aragonesos i això ja era indicatiu.

Avui el DKV Joventut ha estat molt millor que en els altres partits perduts, però encara sense assolir el mínim exigible per guanyar. Primer de tot la defensa badalonina no ha estat a l'alçada i ha deixat molts espais als homes interiors i també al canoner Chad Toppert. La bona feina feta en el primer quart (16-18) s'ha vist deslluïda en el segon, quan els catalans han marxat al descans (43-38).

Tot i així, en atac, els de Pepu han fet un bon paper. David Jelinek i McDonald han estat els millors i en el darrer quart han estat a punt de capgirar el marcador quan s'han situat a quatre punts, 73-69 després d'un triple del mateix Jelinek. Però entre Miso, Cabezas i Barlow han fet un parcial de 14-2 i han deixat el partit gairebé sentenciat a les acaballes (87-71 min.38). A partir d'aquí el Cai Saragossa s'ha sentit superior i no ha deixat lloc per a la sorpresa. Fins i tot ha ampliat l'avantatge final.

És la cinquena derrota consecutiva del DKV Joventut que l'únic que buscarà ara en els dos partits que resten és acabar amb almenys un triomf per treure's el mal sabor de boca.