Barça
Esports Barça 22/09/2011

Dani Alves: "Hem tingut moltes més ocasions clares però al final només hem obtingut un empat"

D'altra banda, Carles Puyol ha explicat que l'equip "ha de sumar cada setmana. Sempre és millor fer-ho de 3 en 3 però l'important és sumar i ho hem fet"

Martí Molina
1 min
Alves i Mathieu disputen una pilota

BarcelonaDani Alves ha lamentat que el Barça hagi tingut "més ocasions clares" que el seu rival però, en canvi, que "només" ha pogut empatar contra el València a 2. El lateral dret, que durant bona part del partit ha jugat d'extrem, ha assegurat sentir-se "bé" amb el sistema: "Ens intentem adaptar a allò que demana l'entrenador. I avui, al final, hem acabat com hem començat".

El brasiler no s'ha volgut fer ressò de l'arbitratge, en un partit on el seu company Leo Messi ha protestat dos penals: "Nosaltres no parlem dels àrbitres. Fan el seu treball, a vegades millor o a vegades pitjor. Nosaltres ja tenim prou fenia amb el nostre joc".

D'altra banda, Carles Puyol ha explicat que "ha estat un partit difícil contra un molt bon equip, però ho hem donat tot i crec que és un punt important". De fet, el capità del Barça creu que cal "sumar cada setmana. Sempre és millor fer-ho de 3 en 3 però l'important és sumar i avui ho hem fet", encara que "ha costat perquè davant teníem un equip que juga molt bé a futbol, i també hem perdut alguna pilota contra un equip molt ràpid".

Puyol ha reconegut que "hi han hagut dues parts, una que ha estat més seva i l'altra que ha estat més nostra", i considera que "no té sentit parlar dels àrbitres", sinó que "entre tots hem de mirar d'ajudar-los més".

Per últim, i qüestionat sobre el seu genoll, ha explicat que "el tinc bé, tinc bones sensacions".

stats