Barça
Esports Barça 03/04/2013

Dani Alves, sobre l'arbitratge de París: "A vegades ens passen aquestes coses perquè som massa bons"

El lateral brasiler del Barça culpa Mourinho, sense anomenar-lo, de la moda de pressionar els àrbitres abans dels partits per condicionar-los

A. S.
2 min
Dani Alves, durant la roda de premsa

BarcelonaDani Alves, com sempre, no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar de l'àrbitre de París: "Quan pressiones l'àrbitre el condiciones molt. Però deixem de parlar d'ells perquè són els que menys haurien d'aparèixer, haurien de passar desapercebuts. Si són protagonistes és que alguna cosa malament han fet, però no ens queixem. Que condicionen el resultat és evident, però hem de jugar millor per passar per sobre d'això".

El lateral brasiler del Barça insisteix: "No és possible que un fora de joc de dos metres no el xiulin. No podem posar-nos a plorar perquè llavors ens critiquen, però tampoc poden quedar com a ximples. Les queixes i les protestes condicionen l'àrbitre".

En aquest sentit, i preguntat sobre si el Barça hauria de fer una protesta formal davant de la UEFA, ha comentat: "No és cosa meva, però a vegades ens passen aquestes coses perquè som massa bons. Jo ja sóc el dolent de la pel·lícula, per això surto jo a parlar, i per això em tenen mania".

"Com que no em van trencar la cama faig teatre, com sempre, però la falta que em va fer Ibra és igual que la que em va fer Pepe", ha recordat Alves.

Messi

Sobre les lesions de Messi i Mascherano, ha comentat: "L'ensurt ha sigut molt gran, però s'ha fet proves, i del mal ha sigut el menor. S'ha d'anar en compte perquè les lesions complicades són les musculars. No cal posar una data, s'ha de mirar de recuperar sense pressió", i ha afegit: "Quan Messi no està també és un repte per nosaltres, però és evident que amb ell som millors".

Amb les nombroses lesions en defensa, Alves s'ha ofert per jugar de central, si fa falta: "Jo ja he jugat de central amb Guardiola en una defensa de tres. Estic a la disposició del míster".

stats