BARÇA
Esports Barça 22/02/2012

Dani Alves: "Guardiola renovarà, sense ell no som ningú"

El brasiler ha presentat la seva pàgina web i ha defensat el seu rendiment: "els meus companys no dubten de mi"

Ara
1 min

BarcelonaDani Alves ha parlat durant l'acte de presentació de la seva nova web personal, defensant el seu rendiment: "Em preocuparia si els meus companys o entrenador parlessin del meu rendiment, però ells no dubten. No em molesten els rumors, el club no té dubte de la meva professionalitat"

Sobre la renovació de Guardiola, el lateral ha deixat clar que "Guardiola esperarà el moment oportú per decidir el seu futur. Estic convençut que continuarà, seria una sorpresa el contrari. Confiem que continuï amb nosaltres, sap que és molt important per a nosaltres". De fet, Alves ha sentenciat que "pel nostre cap no passa perdre a Guardiola. Ha retornat el somriure al club. Renovarà, sense ell no som ningú" Alves també ha admès que "si Guardiola no contínua, els jugadors tindrem el nostre percentatge de culpa".

"Guardiola ha retornat el somriure al món del futbol"

Sobre la lliga, Alves ha afirmat que "encara hem de jugar el partit de tornada. Fora de casa no tenim l'equilibri necessari per estar a menys punts del primer, però el Calderón és el moment de fer un pas endavant". El brasiler també ha comentat que "Mourinho no em preocupa, em preocupa Guardiola, la persona que ha retornat el somriure al món del futbol". Finalment, ha comentat que Guardiola li va donar permís per marxar cinc dies lluny per desconnectar, dies que ha aprofitat per ser a Granada.

stats