Barça
Esports Barça 29/04/2011

'Marca' acusa Dani Alves de “trampós”

El diari obre la portada d'avui amb una tira gràfica en què, suposadament, demostra que Pepe no va colpejar el jugar blaugrana a la cama i qualifica de “farsa intolerable” la reacció d'Alves

Redacció
2 min
Marca, 29 d'abril

BarcelonaEl diari Marca obre l'edició en paper d'avui amb el titular “Trampós” i acusa el jugador blaugrana Dani Alves d'haver fingit la falta que va provocar l'expulsió de Pepe. Marca mostra una tira gràfica en la qual, suposadament, vol demostrar que el jugador blanc no va tocar la cama d'Alves i qualifica de “farsa intolerable” la reacció que el jugador blaugrana va tenir sobre la gespa.

Segons el diari, Alves va perdre dos minuts sobre la gespa simulant estar lesionat i, un minut després, va saltar al camp “com si res hagués passat” i va tocar la primera pilota.

Marca assegura que, alentint les imatges de la polèmica entrada, es veu clarament que Pepe no va tocar la cama d'Alves. El diari fa una descripció acurada de l'entrada i diu que Alves veu venir Pepe, toca lleugerament la pilota i, en veure la planta del peu del jugador blanc, “retira la cama dreta cap enrere, fent pràcticament una volta de campana a l'aire, abans de caure i rodolar pel terra”. El diari afegeix que, malgrat la primera impressió, que pot semblar que la caiguda d'Alves és conseqüència del xoc amb Pepe, visualitzant les imatges es demostra que “és tot una simulació”. Marca acaba la descripció dels fets dient que, quan l'àrbitre va ensenyar la vermella a Pepe, el porter Valdés va córrer a a felicitar Alves “malgrat que aquest, en teoria, estava lesionat”.

Les acusacions de Marca no acaben aquí. El diari també diu que Busquets i Pedro van fer el mateix “teatre” que Alves, simulant topades amb Marcelo i Arbeloa respectivament.

El Barça ha denunciat el club blanc davant la UEFA per les declaracions que Mou va fer a la roda de premsa posterior al partit, en què va dir que la Champions guanyada pel Barça fa dos anys havia sigut un regal arbitral i va afegir que si la tornen a guanyar aquest any es deurà al mateix fet. Per la seva banda, el Reial Madrid ha respost amb una contradenuncia per comportament antiesportiu dels jugadors blaugranes i destaca, especialment, la suposada simulació de falta de Dani Alves.

stats