Barça
Esports Barça 10/12/2010

David Villa: "És mèrit de Messi que jo m'hagi acoblat tan ràpid, ell ens fa bons a la resta"

El davanter asturià no s'ha volgut mullar massa sobre l'acord amb del Barça amb Qatar Foundation: "Si és bo pel club també serà bo per nosaltres"

Redacció
1 min
Villa i Pedro celebren un gol

BarcelonaUn cop han passat les crítiques per aquella mala ratxa golejadora, David Villa torna a somriure. Una de les claus de la seva felicitat és el ràpid acoblament a l'estil de joc del Barça, i sobretot, a la seva bona entesa amb Leo Messi; o l'argentí l'assisteix i ell marca, o a l'inrevés: "És mèrit de Messi que jo m'hagi acoblat tan ràpid, ell ens fa bons a la resta".

Amb la mirada posada al partit de diumenge contra la Reial Societat (21h), David Villa té molt clar que ningú del vestidor es confiarà: "Seria una partit trampa si ens confiéssim, però això no passarà; en una campionat en el que podem arribar als 100 punts, qualsevol partit és important", ha assenyalat. I respecte al lideratge del Barça i de la suposada inferioritat dels equips rivals, Villa ho té clar: "Si el Barça guanya els partits és perquè ho fa bé, ens hem guanyat el que tenim dia a dia, i si el Barça i el Madrid són els que estem al capdavant de la classificació és perquè estem fent bé les coses".

I respecte al Reial Madrid i si els seus dos gols en el clàssic van tenir una dedicatòria especial cap a José Mourinho, Villa ho va negar rotundament, defugint tota polèmica: "Nosaltres guanyem els partits en el camp i no ens centrem en el que passa abans o després".

stats