Barça
Esports Barça 31/07/2012

David Villa està "mèdicament bé però encara no té el físic per competir"

Els doctors Cugat i Pruna asseguren que al davanter asturià, que ha rebut l'alta mèdica però no l'esportiva, només li falta agafar ritme "després de set mesos i mig sense jugar i una operació". També han repassat l'estat de Muniesa, recentment operat del genoll, dels internacionals, de Thiago

N.a.
2 min
David Villa i Adriano s'entrenen a Sant Joan Despí

BarcelonaDavid Villa ha rebut l'alta mèdica però encara no té l'esportiva, tot i que s'espera que la pugui rebre ben aviat. El doctor Ramon Cugat, en roda de premsa, no s'ha atrevit a concretar una data sobre el retorn del davanter asturià, però ha explicat que la seva evolució és bona: "Mèdicament està bé, però físicament no està per competir encara. El que s'ha de fer ara és preparar-lo com es prepara un jugador quan comença la pretemporada. Després de set mesos i mig i una cirurgia, no està per competir". El doctor Cugat ha explicat que el jugador està entrenant amb normalitat i respon bé a les sortides explosives i a la càrrega física dels exercicis més durs, però li falta el ritme propi de tants mesos sense competir.

El metge ha volgut deixar clar que la lesió d'una fractura de tíbia és complexa i per això el procés de recuperació és tan difícil de concretar. "L'evolució del David ha sigut normal, bona".

Muniesa, operat amb èxit

Després d'intervenir el central blaugrana de la seva ruptura del lligament creuat anterior, el doctor Cugat ha assegurat que la operació ha anat bé i que el "Muniesa podrà tornar a ser el que era". S'espera que el seu temps de baixa oscil·li entre els 6 i 8 mesos.

Bon retorn dels internacionals

El doctor Ricard Pruna valora positivament l'estat de forma dels internacionals que dilluns van incorporar-se a la pretemporada de l'equip. "Tots estan bé. Han vingut amb un puntet més de pes, i això és molt bo. Després de tantes setmanes, que no vinguin del tot en el seu pes és senyal que han descansat".

Thiago evoluciona bé

Sobre l'estat físic de Thiago Alcántara, que arrossega molèsties per un edema a la tíbia, el doctor Pruna adverteix que "Thiago té l'alta mèdica molt propera", però no s'atreveix a concretar quan la rebrà perquè es tracta "d'una lesió òssia".

stats