Barça
Esports Barça 21/02/2011

David Villa, a un sol gol dels 21 que Ibrahimovic va marcar la temporada passada

Amb el seu gol contra l'Athletic Club en l'última jornada de Lliga, el davanter asturià del Barça en suma ja 20 aquesta temporada

Redacció
1 min
Villa celebra el gol

BarcelonaAmb el seu gol contra l'Athletic Club en l'última jornada de Lliga, el davanter del Barcelona David Villa en suma ja 20 aquesta temporada, de manera que es troba a un sol gol d'igualar la marca aconseguida per Zlatan Ibrahimovic en la seva única campanya com a jugador blaugrana.

En els primers sis mesos de competició, Villa ha participat en 34 partits amb el Barça i ha marcat 16 gols en Lliga, tres en Champions i un en Copa del Rei, cosa que suposa una mitjana de 0,59 gols per partit.

La temporada passada, Ibra va fer un gol més que El Guaje (16 en Lliga, 4 en Champions i un en Copa del Rei), però en 44 partits, fet que suposa una mitjana de 0,48 gols per partit.

El substitut del davanter suec té una mitjana realitzadora sensiblement superior, però ha repartit, de moment, menys assistències, ja que Villa en suma només cinc, per les nou de l'ara jugador del Milan.

stats