BARÇA
Esports Barça 03/02/2011

David Villa: "Crec que tenim els ingredients per marcar una època"

En una entrevista concedida a FIFA.com, Villa parla de la seva adaptació al Barça, amb el qual ja ha aixecat el seu primer títol, la Supercopa d'Espanya

Redacció
1 min
Villa, durant el partit al camp de l'Hèrcules

BarcelonaEl davanter del Barça David Villa creu que en el conjunt blaugrana es troben ara mateix "els ingredients per marcar una època" i espera "que així sigui", ja que és dels que opinen que "el millor encara està per arribar".

En una entrevista concedida a FIFA.com, Villa parla de la seva adaptació al Barça, amb el qual ja ha aixecat el seu primer títol, la Supercopa d'Espanya, i ha marcat disset gols.

El punta asturià opina que la culpa del rotund èxit que està tenint l'equip -així ho ratifiquen joc i resultats- és fonamentalment del seu tècnic, Pep Guardiola.

"A més de seguir aquesta filosofia, l'estil Barça de sempre, l'entrenador ha aconseguit reunir uns jugadors amb unes característiques molt especials i que s'han adaptat i compenetrat a la perfecció", diu.

David Villa defineix Guardiola com "un tècnic molt pròxim", no només per parlar de temes futbolístics "sinó també per preocupar-se de temes personals, que et poden afectar el dia a dia", afegeix.

El 'Guaje' diu sentir-se "còmode" treballant amb Guardiola, i això es nota al camp: "Em sento a gust i rendeixo bé tant en qualsevol de les bandes com al centre. Estic molt feliç d'haver congeniat tan bé".

stats