Barça
Esports Barça 25/04/2012

Pep Guardiola: "Parlaré amb el president i amb calma decidirem què és el millor per a la institució"

L'entrenador del Barça ha passat després del partit contra el Chelsea per la sala de premsa, on ha assegurat que en els propers dies decidirà el seu futur perquè "ara ja toca"

à. G.
1 min
Pep Guardiola, a la banda del Camp Nou

BarcelonaDia difícil per a Pep Guardiola. L'entrenador del Barça ha passat després del partit contra el Chelsea per la sala de premsa, on ha assegurat que "petites errades ens han condicionat. No tinc res a retreure, però a vegades el futbol té aquestes coses. Aquest any no tocava. Hem fet de tot i hem d'acceptar-ho".

"Ens els propers dies decidirem el meu futur. Parlaré amb el president i amb calma decidirem què és el millor per a la institució. Ara, evidentment, ja toca decidir", ha dit l'entrenador, que ha explicat que parlarà amb Tito Vilanova "per analitzar l'estat anímic de la gent".

Segons Pep Guardiola, "sento que hem fallat, però la gent ha vist que no ens hem deixat res. Tinc una tristor immensa, però la gent ha d'entendre que ho hem intentat. El millor del dia ha estat veure com ens han intentat ajudar des de la graderia".

"Tinc la percepció que més fredament diré que hem fet una bona eliminatòria", ha opinat el tècnic, que no troba retrets: "Miro a l'equip i no veig què hem fet malament".

"No hem d'oblidar que havíem d'arribar a la final a través del joc. Hem jugat, però no ha estat suficient. S'ha repetir la pel·lícula de Londres i en el moment clau ens han penalitzat", ha analitzat un Pep Guardiola que s'ha mostrat trist, però tranquil.

stats