Barça
Esports Barça 11/05/2012

Pep Guardiola: "No em pertoca parlar de coses de futur"

L'entrenador del Barça no ha volgut analitzar l'arribada de Sergio Lobera com a ajudant de Tito Vilanova

à. G.
2 min
Pep Guardiola, en roda de premsa

BarcelonaEl Barça tancarà la Lliga aquest dissabte (22 hores) contra el Betis. Un dia abans, Pep Guardiola ha passat per la sala de premsa, on ha analitzat alguns dels temes d'actualitat que afecten l'equip blaugrana.

L'entrenador no ha volgut aturar-se en l'arribada de Sergio Lobera com a ajudant de Tito Vilanova: "No em pertoca parlar de coses de futur", ha dit el tècnic. "La meva relació amb el Tito és la que tenim, no la que alguns voldrien que tinguéssim. Si interessa que canviï la meva relació amb Tito està bé, però deixin que tinguem la relació que tenim. No he d'aclarir res", ha afegit el tècnic.

"Tito Vilanova segueix perquè se sent fort. És una mostra de valentia i de coratge. Tant de bo hi sigui molt de temps, senyal que li ha anat bé", ha recordat Pep Guardiola, que ha reconegut que va saber que Tito seria el seu substitut el mateix dia de la roda de premsa del seu comiat.

L'entrenador no ha volgut analitzar especulacions: "A dia d'avui, que jo sàpiga, Unzué no marxa per discrepàncies amb Valdés".

Pep Guardiola ha tornat a rebre moltes preguntes sobre el seu futur. "No tinc cap pla previst sobre el meu futur. No tinc previst entrenar, la resta, ja ho veuré", ha explicat. "Em veureu poc el pèl", ha assegurat el tècnic, que no pensa tenir una vida pública visible.

Sobre les paraules de l'expresident Joan Laporta, el qual va criticar que la directiva no havia fet prou per retenir-lo, Pep ha apuntat: "Vaig ser bastant clar sobre la raó per la qual no seré entrenador l'any que ve, i aquesta és la que compta, la que val".

"Pinto serà baixa contra el Betis, però si no recau estarà en perfectes condicions de jugar la final de la Copa del Rei", ha assegurat l'entrenador blaugrana, que també ha analitzat la situació d'Alexis Sánchez: "Si no hi ha cap recaiguda, Alexis arribarà bé a la final de la Copa del Rei".

Respecte a David Villa, l'entrenador ha dit que "la seva evolució va molt bé, molt bé, en el sentit que va en els terminis. La resta ho marcaran ell i els doctors, que estan més autoritzats sobre les seves possibilitats de jugar l'Eurocopa. Serà Del Bosque qui parlarà amb Villa, ell li explicarà com es troba i Vicente decidirà".

"La final de l'Europa League va ser molt bona. Marcar d'hora sempre ho condiciona tot. Quan juguem la final de la Copa del Rei hauran passat dues setmanes i l'Athletic Club que ens trobarem serà un rival molt dur, que voldrà refer-se de la decepció", ha dit Guardiola.

stats