Barça
Esports Barça 19/06/2012

Sandro Rosell: "No tothom té el privilegi, l'encert, el talent i l'actitud de poder estar a la Masia"

Aquest dimarts s'ha posat punt i final a la temporada 2011-12 del futbol formatiu del Barça amb un sopar de cloenda als jardins de La Masia 'Centre de Formació Oriol Tort'

Ara
2 min
Sandro Rosell, durant el discurs

BarcelonaAquest dimarts s'ha posat punt i final a la temporada 2011-12 del futbol formatiu del Barça amb un sopar de cloenda als jardins de La Masia 'Centre de Formació Oriol Tort' que ha comptat amb la presència del president Sandro Rosell, a més dels vicepresidents Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner, i els directius Jordi Mestre, Toni Freixa i Josep Ramon Vidal-Abarca.

Ha estat un acte especial ja que és la primera vegada que es fa la festa de fi de curs a la nova Masia després que s'inaugurés al mes d'octubre.

Sandro Rosell s'ha dirigit als més de 400 nens presents a la festa de fi de curs. "Felicitats als jugadors per estar al Barça. No tothom té el privilegi, l'encert, el talent i l'actitud de poder estar aquí. Sou uns escollits", ha dit el president del FC Barcelona que els ha aconsellat que no s'oblidin dels estudis. A més espera que els nois del planter blaugrana es comportin amb una gran humilitat i que "defenseu l'escut que porteu el pit que representa un club tan gran com el Barça".

A més de Rosell també ha parlat Jordi Mestre, directiu responsable del Barça B, Juvenil A i futbol formatiu, que els ha recomanat que "apreciïn formar part de la Masia. És un privilegi". Per la seva banda, Guillermo Amor, director tècnic del futbol formatiu, ha volgut felicitar-los "no només pels títols sinó també pel comportament que heu tingut".

Durant l'acte s'ha volgut reconèixer la feina feta per Enric Farré, Josep Iñesta i Emili Latorre, delegats d'equips del futbol formatiu que aquest any es jubilen, i Fran Sánchez, entrenador del planter des de 1997 i que marxa. Sandro Rosell els hi ha fet entrega d'unes plaques en record del seu pas pel FC Barcelona. Precisament el president, durant el seu parlament, ha volgut reconèixer la feina que fan els directius de la comissió esportiva, els tècnics, fisioterapeutes i delegats i tots els que treballen al voltant del futbol formatiu i ha agraït la feina que fan "ja que ells els guien, els formen i els eduquen com a jugadors".

stats