Barça
Esports Barça 16/02/2012

Toni Freixa: "Seria molt bonic veure una final a Madrid entre bascos i catalans"

El portaveu de la junta directiva del Barça ha recordat que "la Federació Espanyola hauria de fer les gestions per aconseguir que la final es jugui al Bernabéu"

Ara
1 min
Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça.

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha reconegut "que els dos clubs vam demostrar la nostra preferència per jugar la final de la Copa del Rei al Santiago Bernabéu. Volem defensar els nostres socis. La Federació Espanyola hauria de fer les gestions per aconseguir que la final es jugui al Bernabéu".

"No vam parlar de cap pla B. Estem a l'espera de rebre una resposta oficial", ha assegurat Toni Freixa, que ha descartat que la final es pugui jugar al Camp Nou o a San Mamés i que ha assegurat que "no té constància d'obres al Bernabéu".

"No vull polemitzar perquè ens prenem seriosament el que hem demanat. Seria molt bonic veure una final a Madrid entre bascos i catalans i que, a més, fos un exemple de civisme. Si tots busquem el bé del futbol espanyol, és la millor solució", ha recordat el portaveu, que ha analitzat la continuïtat de l'entrenador de l'equip: "El barcelonisme està esperançat que Guardiola renovi. No hi ha inquietud, sinó confiança".

Freixa també ha parlat del paquet de 180 entrades del partit entre el Bayern Leverkusen i el Barça que el club blaugrana va detectar que s'havia dedicat a la revenda. "Volem perseguir aquesta pràctica fraudulenta", ha dit el portaveu de la junta directiva.

Per assistir aquest diumenge al partit de Lliga que es disputarà al Camp Nou entre el Barça i el València, el carnet de l'any 2011 no serà vàlid. Per tant, els socis només podran accedir a l'estadi amb el carnet 2012.

stats