Barça
Esports Barça 05/03/2012

Toni Freixa: "El president Sandro Rosell m'ha dit que les coses, a nivell arbitral, pinten pitjor"

El portaveu de la junta directiva del Barça ha anunciat que el club no assistirà aquest dimarts a la reunió per decidir la seu de la final de la Copa del Rei

Ara
2 min
Toni Freixa, durant la reunió a Las Rozas

BarcelonaDesprés que el Col·legi d'Àrbitres anunciés que vol denunciar Gerard Piqué al Comitè de Competició per les seves declaracions després del partit contra l'Sporting, Toni Freixa, portaveu de la junta directiva del Barça, ha sortit aquest dilluns en defensa dels interessos del club blaugrana.

"El comportament dels nostres jugadors ha estat impecable", ha dit Freixa. "Seguim sent fidels a no discutir la tasca dels àrbitres, però aquesta temporada no estem tenint sort", ha assegurat el portaveu de la junta directiva. "El president Sandro Rosell m'ha dit que les coses, a nivell arbitral, pinten pitjor. No estem jutjant les actuacions dels àrbitres, però no estem tenint sort. No tot és imputable a la sort", ha afegit.

"Si algú pensa que ens queixem dels àrbitres és que m'explico fatal. Parlem dels àrbitres, però no ens queixem d'ells", ha recordat el portaveu blaugrana. "L'actuació de Sánchez Arminio és oportunista i mediàtica", ha apuntat.

Segons Freixa: "Hem dirigit un escrit a la Federació de Futbol en què demanem quins són els criteris del Col·legi d'Àrbitres, volem saber les regles del joc. Simplement volem que se'ns expliqui com funcionen les normes al Comitè Tècnic d'Àrbitres i del de Competició, com s'apliquen". El portaveu ha assegurat que el club, que demana que la composició del Comitè de Competició no sigui un òrgan unipersonal sinó col·legiat, presentarà al·legacions per la targeta vermella a Gerard Piqué.

"Quan els nostres jugadores guanyen amb la selecció espanyola són modèlics per a molts. Els nostres jugadors són modèlics sempre: amb la samarreta del Barça i també amb la de la selecció", ha recordat el portaveu.

Toni Freixa ha anunciat que el Barça no assistirà aquest dimarts a la reunió per decidir la seu de la final de la Copa del Rei. "Villar ja sap que no anirem a la reunió de la Federació Espanyola per decidir la seu de la final. Confiem en el bon criteri dels qui decideixen", ha assegurat, cansat de veure com els arguments del Barça no s'escoltaven.

"Segur que hi haurà qui malinterpretarà aquesta roda de premsa, però no ens preocupa", ha finalitzat Toni Freixa.

stats