Barça
Esports Barça 25/06/2012

Toni Freixa: "El Trofeu Joan Gamper es jugarà el 20 d'agost contra la Sampdoria"

El portaveu de la Junta Directiva ha anunciat que, coincidint amb el 20 aniversari de la final de Wembley'92, el rival del Barça serà l'equip italià

Ara
2 min
Toni Freixa

BarcelonaToni Freixa, portaveu de la Junta Directiva del Barça, ha parlat en roda de premsa, on ha confirmat el calendari dels partits de pretemporada del primer equip blaugrana. El club també realitzarà un entrenament a Montilivi (Girona).

"Els dies 8 i 11 d'agost hi haurà dos amistosos més de pretemporada. S'han d'ultimar ciutats i rivals", ha explicat Freixa.

El portaveu ha confirmat que "el Barça jugarà el Trofeu Joan Gamper el 20 d'agost contra la Sampdoria, coincidint amb el 20 aniversari de la final de Wembley'92".

Toni Freixa ha explicat que el club mantindrà "els preus dels abonaments del Camp Nou i dels aparcaments es mantindran per a la temporada 2012-13, amb l'actualització de l'IPC".

Respecte a José Mourinho, Toni Freixa espera que no hi hagi cap amnistia per part d'Ángel Maria Villar i així li han fet saber a través d'una conversa telefònica. "Qui va fer el que va fer no pot tenir un indult", ha assegurat.

Freixa ha analitzat la possibilitat de disputar la Supercopa d'Espanya a l'estranger: "No estem a favor de disputar la Supercopa fora del nostre estadi, però ningú ens ha consultat".

El portaveu li ha tret importància al fet que Dani Alves hagi jugat un partit amistós amb Leo Messi: "Era un acte solidari, que ni tan sols es pot qualificar de partit amistós. Fins i tot et diria que es beneficiós per a ell i la seva salud. No hi haurà cap multa o sanció a Alves".

Toni Freixa ha assegurat que no és cert que Sandro Rosell volgués fer fora Puyol, Valdés i Xavi, com va declarar Joan Laporta. El portaveu no ha volgut parlar de les polèmiques obres a la casa de l'expresident del Barça, que ara ha de pagar el club: "No volem donar-li més recorregut per no alimentar polèmiques . El club pagarà las obres".

stats