Barça
Esports Barça 18/05/2012

Xavi: "És molt bo que continuï Tito Vilanova perquè l'engranatge serà el mateix"

El migcampista del Barça ha demanat en roda de premsa que es parli més de futbol i menys de declaracions i fitxatges

à. G.
1 min
Xavi Hernández

BarcelonaXavi Hernández, migcampista del Barça, ha demanat en roda de premsa que es parli més de futbol: "És inevitable que surtin aquestes notícies quan no hi ha partits. Nosaltres intentem estar concentrats en la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club, que serà molt dura".

"Sempre és bo que la gent pensi en el club i que tothom remi a favor. El vestidor està molt unit i estaria bé que a fora passés el mateix. No podem controlar el famós entorn", ha advertit el futbolista, que ha reconegut que es va quedar sorprès amb la marxa de Pep Guardiola.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } "Tothom té dret a parlar, no podem fer callar a ningú. Ens hem d'adaptar a les circumstàncies. És molt bo que segueixi el Tito, però parlar de la pròxima temporada encara no toca. Tito està capacitat, veu molt bé el futbol i coneix la casa", ha dit el migcampista del Barça.

"És molt bo que continuï el Tito Vilanova perquè l'engranatge serà el mateix. Imagino que canviaran poques coses. És el canvi menys dràstic. Penso que és el més encertat", ha afegit.

Xavi també ha tingut paraules de suport per a David Villa: "Desitjo que pugui ser a l'Eurocopa, però dependrà de les seves sensacions". El migcampista ha reconegut que ell ha oblidat els seus problemes físics: "Em torno a sentir bé, amb ganes i sense molèsties".

"Javi Martínez és un jugador extraordinari. Físicament és una bèstia i tècnicament està ben dotat", ha assegurat Xavi, que ha destacat les virtuts de l'Athletic Club.

stats