Barça
Esports Barça 08/08/2011

Del Bosque assegura que ara és "del Reial Madrid i del Barça a mort"

El tècnic de la selecció espanyola ha explicat que ha estat 36 anys del Reial Madrid, però que ara és "dels dos", tot i que ha reconegut que és "impossible convèncer tothom"

Redacció
2 min
Vicente del Bosque, seleccionador espanyol

BarcelonaEl seleccionador espanyol, Vicente Del Bosque, ha comentat, en el darrer Foro Marca, que "ara" és "del Madrid i del Barça a mort" i ha afegit: "He estat 36 anys al Reial Madrid, però ara sóc dels dos. Però és impossible convèncer tothom".

Del Bosque també ha fet referència als problemes entre Barça i Reial Madrid després dels clàssics de la pasada temporada, i ha dit que li sembla "impossible" que "Iniesta es porti malament amb Xabi Alonso, Iker [Casillas] amb Xavi Hernández o Raúl Albiol amb Piqué". I ha afegit que: "Si no existís el problema, no n'hauríem parlat" i que "cal posar en context la rivalitat esportiva que existeix".

El seleccionador ha advertit que "sense unió no hi ha resultats", i al respecte de la rivalitat entre els dos grans clubs, ha dit també que està "segur que seguirà pel bon camí".

Pel que fa als jugadors blaugranes, el salmantí ha elogiat el treball de La Masia i sobre Busquets, Pedro i Thiago ha explicat que: "No són jugadors que nosaltres haguem descobert; no crec que cap hagi arribat aquí sense fer mèrits". Del Bosque també ha elogiat Casillas, de qui ha dit que "és obvi que és el millor porter del món".

El tècnic també ha tingut bones paraules per la feina de l'entrenador del Barça, Pep Guardiola: "Estem molt contents perquè representa molt bé l'entrenador espanyol; està preparat, coneix perfectament el Barça i sense renunciar a jugadors estrella, s'ha complementat amb jugadors del planter".

Pel que fa al futur de la selecció, Del Bosque ha comentat que aposta per "mirar enrere però sense adormir-nos en l'èxit", i ha afegit que: "Podríem fer un equip quasi de migcampistes, que en tenim de molt bons". Responent a preguntes dels assistents al Foro Marca, el seleccionador no ha descartat que Raúl pogués tornar a les llistes: "Escollim futbolistes i no eliminem ningú".

stats