Barça
Esports Barça 10/08/2012

Del Bosque: "Xavi és més important que el seleccionador"

El seleccionador espanyol ha justificat l'absència del migcampista blaugrana per al partit amistós que Espanya jugarà a Puerto Rico aquest 15 d'agost

Efe
1 min
Vicente del Bosque

MadridVicente del Bosque, seleccionador espanyol, ha explicat les raons per les que ha optat a donar descans a Xavi Hernández i no citar-lo per a l'amistós a Puerto Rico, i ha assegurat que "és més important que el seleccionador".

"Vaig parlar amb en Xavi. Si hi ha qualsevol cosa en la que puguem ajudar, sobretot en jugadors que són més importants que nosaltres mateixos, doncs si podem donar un cop de mà la donem. Està fent la pretemporada, buscant una bona preparació, i hem considerat oportú que descansi. Si es dóna un altra cas similar, tornaríem a fer el mateix", ha dit per justificar la decisió.

Del Bosque no vol que es facin distincions. El cas de Xavi és especial pels problemes que arrossega al soli de la cama dreta, i que malgrat fer-se evidents la temporada passada, no li van impedir disputar l'Eurocopa de Polònia i Ucraïna.

"Els tracto a tots per igual. Tots compartim que Xavi és molt important per a nosaltres, més que el propi seleccionador. Hem de ser flexibles en aquests casos. No és una excepció ni cap falta de compromís. Ell sempre vol venir a la selecció però hem considerat oportú que aquesta vegada no vingui", ha conclòs.

stats