BARÇA
Esports Barça 07/11/2011

Del Bosque no dóna descans a Xavi i el convoca, juntament amb set blaugranes més

Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Cesc, Iniesta i Villa, convocats per jugar dos amistosos contra Anglaterra i Costa Rica

Ara
1 min
Xavi celebra amb Alves i Maxwell el seu gol de falta directa.

BarcelonaEl seleccionador espanyol Vicente del Bosque ha convocat vuit jugadors del Barça per disputar dos partits amistosos contra Anglaterra i Costa Rica. Els vuit blaugranes que s'incorporaran a la convocatòria amb la selecció dijous, després del partit de Copa, són els següents: Valdés, Puyol, Piqué, Xavi, Busquets, Cesc, Iniesta i Villa.

A més, amb la selecció espanyola sub-21 hi ha sis jugadors blaugranes més. Aquests, que es concentren aquest dilluns, no podran jugar el partit de Copa de dimecres contra l'Hospitalet: Montoya, Bartra, Muniesa, Planas, Thiago i Cuenca.

Keita i Abidal tenen permís per jugar dimecres

La bona notícia per afrontar el partit de Copa és que Keita i Abidal han rebut un permís de les seves respectives seleccions per incorporar-se una mica més tard i, per tant, podran jugar a la Feixa Llarga aquest dimecres. A més dels sub-21, els que no podran jugar contra l'Hospi són: Messi, Mascherano, Adriano, Alves i Alexis.

stats