FUTBOL
Esports Barça 07/11/2011

Del Bosque: "Agafem molts jugadors del Barça. Si creiem que són els millors, els hem de portar mentre no siguin baixa"

El seleccionador espanyol, que ha convocat 8 blaugranes, explica que tots els jugadors aniran amb la selecció "si els metges no diuen el contrari"

Ara
1 min
Vicente del Bosque, el seleccionador espanyol, en roda de premsa. RFEF.ES

MadridVicente del Bosque ha donat aquest dilluns al matí la convocatòria per als dos partits amistosos que Espanya disputarà contra Anglaterra i Costa Rica. El seleccionador, que ha convocat vuit jugadors del Barça, ha justificat aquesta decisió. "Estem agafant molts jugadors del Barça. En tenim 6 a la sub-21 i 8 a l'absoluta. Si creiem que són els millors, els hem de portar mentre no estiguin de baixa", ha dit el seleccionador espanyol.

Del Bosque ha afegit, reiterant el que abans havia dit: "Tinc la màxima confiança en tots els jugadors. I vindran si els metges no diuen el contrari".

Respecte a si creu que els clubs es poden queixar per les convocatòries dels jugadors titulars, el seleccionador ha respost: "Només hem jugat cinc partits internacionals des de l'estiu i cap jugador ha jugat els 90 minuts d'un partit. No crec que pertorbin els clubs els minuts que han jugat amb la selecció".

stats