Esports Barça 01/05/2012

'Sport' i 'Mundo Deportivo' assenyalen Drogba, Van Persie, Torres, Llorente i Thiago Silva com a possibles fitxatges del Barça

Amb l'únic que coincideixen els dos diaris és amb l'holandès de l'Arsenal (Van Persie)

Ara
2 min

BarcelonaLa premsa esportiva catalana ja comença a especular sobre els possibles fitxatxes que podrien arribar al Barça de cara a la pròxima temporada.

Aquest dimarts, 'Sport' situa en portada Fernando Llorente (Athletic de Bilbao) i assegura que la secretaria tècnica del Barça, amb Andoni Zubizarreta al capdavant, estaria estudiant recuperar la figura del davanter centre, que fa dues temporades ocupava Ibrahimovic, i Llorente seria el preferit per ocupar aquest lloc. Aquesta seria una de les opcions per fer una "evolució tàctica", després que, aquesta última temporada, molts rivals del Barça hagin après a contrarestar la fórmula del dibuix amb Messi com a fals davanter centre. Si l'opció Llorente no pogués arribar a bon port, el Barça podria estudiar la possibilitat de Van Persie, el màxim golejador de la Premier i que, actualment, defensa la samarreta de l'Arsenal. Segons el diari, seria una opció més assequible, ja que finalitza contracte amb l'equip anglès el 2013. El rotatiu també assenyala Thiago Silva (AC Milan) per a la defensa.

'Sport' i 'Mundo Deportivo' coincideixen amb Van Persie. Segons aquest últim diari, tant l'holandès com com Fernando Torres (Chelsea) "somnien amb el Barça". I no serien els únics. Didier Drogba, el crack del del Chelsea, queda lliure aquest any, "vol acabar la seva carrera al Camp Nou" i "estaria disposat a negociar l'aspecte econòmic" per fer-ho realitat. Segons el diari, el davanter de 34 anys hauria revelat a un periodista amic seu que es va desplaçar a Barcelona per a les semifinals de la Champions que "el Camp Nou és impressionant", i que "li encantaria poder jugar juntament amb Leo Messi, Xavi Hernández o Andrés Iniesta".

stats