Barça
Esports Barça 29/10/2011

Deulofeu debuta als 17 anys amb el Barça

L'extrem és el dinovè jugador del planter que fa debutar Pep Guardiola des que és entrenador del primer equip del Barça

Efe
1 min
Gerard Deulofeu.

BarcelonaL'extrem català Gerard Deulofeu, de 17 anys, ha debutat aquest dissabte en partit oficial amb el Barça, quan Pep Guardiola li ha donat entrada en el minut 63 del partit davant el Mallorca al Camp Nou, i s'ha convertit en el del planter número dinou que fa debutar el tècnic català.

Deulofeu (13-03-94), en edat juvenil i internacional en les categories inferiors per Espanya, ha vist complert el seu somni de debutar amb el Barça en substituir l'asturià David Villa.

El gironí, malgrat que té fitxa de juvenil, actua regularment en el filial del Barça, que entrena Eusebio Sacristán, i destaca per la seva velocitat i regat.

Les baixes per lesió del xilè Alexis Sánchez, el tenerifenc Pedro Rodríguez i l'holandès Ibrahim Afellay han obert les portes al jove jugador, un altre producte de la Masia.

Amb el número 27 a l'esquena, Deulofeu ha compartit protagonisme amb un altre dels extrems, el també del planter Isaac Cuenca, que avui ha anotat el seu primer gol amb el primer equip del Barça.

Deulofeu és el dinovè jugador del planter que fa debutar Pep Guardiola des que és entrenador del primer equip del Barcelona.

Com a dada curiosa, Deulofeu ha debutat amb el primer equip el mateix dia, el 29 d'octubre, que Andrés Iniesta, fa 9 anys.

stats