BARÇA
Esports Barça 04/04/2011

El Barcelona viatjarà a Donetsk sense aficionats

La nova agència de viatges del club ha suspès el viatge per la poca demanda que ha suscitat el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Efe
1 min
Sense fum Els seguidors del Barça que omplen el Camp Nou pot ser que vegin com se'ls prohibeix fumar a la graderia.

BarcelonaEl Barça viatjarà a Donetsk la setmana vinent per jugar el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions, però ho farà sense la calor dels seus seguidors, ja que la nova agència de viatges barcelonista, Halcón Viatges, ha suspès el viatge.

La raó explicada per una font del Barça és la poca demanda que ha suscitat el partit, fet que ja va ser advertit pel proveïdor de viatges.

El viatge, d'un sol dia i sense allotjament, era de 510 euros, fet que podria haver frenat a molts aficionats barcelonistes, que fa dues temporades sí que van acompanyar a l'equip català a Ucraïna, en un viatge més costós, però amb nit a Donetsk.

El Barcelona ha informat que tornarà els diners de l'entrada als socis que la van demanar en el seu dia i als que l'import ja els va ser descomptat de la targeta de crèdit en el moment de fer la inscripció per a un possible sorteig en el cas de que hi hagués més demanda que oferta.

Aquest seria el primer viatge a l'estranger de la nova agència de viatges del Barça, que va canviar de proveïdor fa uns mesos en substitució del RACC, companyia que estava lligada a l'entitat blaugrana des de finals dels anys noranta.

stats