Barça
Esports Barça 15/11/2011

Dotze jugadors del Barça juguen avui amb les seves seleccions

El gruix principal, vuit, participarà en l'amistós contra Costa Rica (22.05 h). Messi i Mascherano se la juguen amb l'Argentina contra Colòmbia (22 h), igual que Alexis amb Xile contra el Paraguai (00.30 h). Abidal, amb França, juga un amistós davant Bèlgica (21 h)

Ara
1 min
Messi, frustrat durant el partit Argentina-Bolívia

BarcelonaGuardiola estarà pendent aquest vespre de quatre partits on hi tindrà dotze futbolistes de la seva plantilla: vuit amb Espanya, dos amb l'Argentina, un amb Xile i un altre amb França.

Els vuit espanyols, Valdés, Piqué, Puyol, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta i Villa, disputaran l'amistós a Costa Rica, a partir de les 22.05 h.

A les 22 h a Colòmbia, Messi i Mascherano se la juguen amb l'Argentina, en la quarta jornada de la classificació per al Mundial 2014.

Per la seva banda, Alexis Sánchez, després de descansar contra l'Uruguai, podria jugar en el partit que enfrontarà Xile i el Paraguai a les 00.30 h.

En un amistós a París, Abidal jugarà amb la selecció francesa contra Bèlgica a les 21 h.

Cinc jugadors ja tornen a les ordres de Guardiola

Tot i tenir encara dotze jugadors concentrats, Guardiola ja pot celebrar que cinc internacionals no tenen ja cap compromís. Alves i Adriano van jugar ahir i van guanyar 0-2 a Egipte, en un amistós. Els sub-21 Thiago i Cuenca, després de derrotar 3-0 a Suïssa, ja podran posar-se a les ordres del tècnic, com ja va fer dilluns Keita, després d'un amistós amb Mali contra Burkina Faso.

stats