BARÇA
Esports Barça 23/03/2011

Eric Abidal s'està "recuperant bé", segons el seu representant

El club barcelonista ha agraït avui públicament les mostres d'afecte i de solidaritat rebudes els últims dies dirigides al lateral francès del Barça

Redacció
2 min
Abidal, en el partit contra l'Atlètic de Madrid.

BarcelonaEl defensa barcelonista Eric Abidal, que va ser intervingut la setmana passada per a extirpar-li un tumor en el fetge, s'està "recuperant bé" i estan "bé de moral", segons ha comentat avui el seu representant, David Venditelli.

En unes declaracions a l'emissora COM Ràdio, el representant, que abans de l'aparició del problema de salut d'Abidal estava negociant la renovació del contracte amb el Barcelona, ha explicat que el defensa i el seu entorn està esperant els resultats de la biòpsia "per saber si està tot bé".

"Ara preferim esperar els resultats sobre la salut d'Eric abans de parlar sobre la prolongació del contracte. És clar que Eric està content per com ha reaccionat el Barça. Sempre diu que està satisfet en saber que el Barça està interessat en ell i a negociar l'ampliació", ha assegurat el representant.

En tot cas, Venditelli ha dit que el principal és "la salut" d'Abidal, més enllà de valorar el moment "que pugui tornar a jugar".

El representant ha valorat "la increïble elegància" del Barça en oferir la renovació del jugador en aquests moments complicats. "Raül Sanllehi (director de futbol) i Andoni Zubizarreta (director esportiu) han estat excepcionals, però ara preferim esperar els resultats sobre la salut d'Eric abans de parlar de la prolongació del contracte", ha insistit.

Venditelli ha explicat que Abidal està molt agraït per les mostres d'afecte que està rebent. "Els homenatges rebuts li han arribat al cor", ha comentat el representant d'Eric Abidal.

El club ha informat que ha rebut "un gran nombre de comunicacions" procedents de tota mena d'organismes i per mitjà de tota mena de mitjans (telèfon, xarxes socials) i ha destacat especialment "el suport emocional" cap al jugador que es va produir durant l'últim partit al Camp Nou contra el Getafe.

stats